Larisa Iordache este însărcinată! Cum a făcut anunțul fosta mare gimnastă: „Ești o binecuvântare…”

03 09. 2024, 11:34

Larisa Iordache este însărcinată! Iată primul mesaj al gimnastei despre noua etapă din viața ei! 

Larisa Iordache a dat vestea cea mare, la puțin timp după cununia civilă cu Cristian Chiriță, multiplu campion național la tenis de masă. Cei doi așteaptă venirea pe lume a unui copil, iar fosta sportivă a așteptat trecerea primului trimestru de sarcină pentru a face anunțul.

Larisa Iordache este însărcinată 

Fosta gimnastă a decis să dea vestea cea mare printr-o poză în care se află alături de logodnicul ei, în timp ce acesta îi ține mâna pe burtică. 

“Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare . Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubiea noastra infinită“, este mesajul atașat pozei.  

Larisa Iordache a fost cerută în prima zi a anului 2024, iar cununia civilă a avut loc pe data de 8 iunie.  

S-a asigurat că sarcina decurge bine înainte de a da vestea 

Larisa Iordache a mărturisit că a așteptat siguranța că totul este bine, atât medical cât și emoțional, înainte de împărtăși cu publicul bucuria ei. 

„În primul rând am profitat de liniștea pe care noi, cumva, am avut-o în perioada asta, pentru că, cu o astfel de veste și cu o astfel de binecuvântare de la Bunul Dumnezeu pentru noi a fost o bucurie foarte mare și am vrut să ne bucurăm noi în prima parte a procesului să zic așa. Totul a decurs bine și medical vorbind și emoțional. Când am aflat că totul este în regulă și că totul este bine, am hotărât (…) să se știe”, a spus bruneta pentru Spynews. 

Amândoi și-au dorit un copil 

„Nu a fost nimic forțat, a fost totul foarte natural, exact cum a decurs și relația noastră și căsnicia. Având în vedere că iubirea dintre noi este una pură, onestă și loială, am fost răsplătiți. Dumnezeu ne-a arătat că iubirea noastră este adevărată și cred că venirea unui copil pe lume pentru noi este o binecuvântare și o bucurie pentru că amândoi am fost deschiși către acest lucru și a ne-am bucurat, ne bucurăm în continuare. Trăim această perioadă frumoasă cum trebuie trăită și cred că ne ajută foarte mult și să ne fim alături”, a continuat Larisa Iordache pentru sursa citată. 

 

Sursă foto: social media